Josipa Lisac u Beogradu rezervirala dvije hotelske sobe – jednu za sebe, drugu za urnu s pepelom Karla Metikoša


Poznata hrvatska pjevačica Josipa Lisac pred koncert u Beogradu zahtijeva poseban hotelski smještaj za urnu Karla Metikoša.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše Jugoslavije, krajem ožujka ponovno će nastupiti pred beogradskom publikom, a koncert će, kao i obično, posvetiti upravo Metikošu. Međutim, ono što se malo zna, je da ona na gostovanjima rezervira jednu sobu za sebe, a jednu za urnu svog nevjenčanog supruga, koji je preminuo u Parizu pod nikad do kraja razjašnjenim okolnostima, prije nešto više od 20 godina!

– Točno je da gospođa Lisac obično ima takve zahtjeve i naravno da joj se izlazi u susret – potvrdio je jedan od producenata kompanije Line Up, koja je organizirala njezin posljednji koncert u Beogradu, u listopadu 2009. godine, prenosi Scandal.rs.

Pošto ona ponovno gostuje u srpskoj prijestolnici, tako se i njezini zahtevi ponavljaju. U hotelu In već su rezervirane dvije sobe za ožujak, baš kao što je bio slučaj i prije nekoliko dana, prigodom Josipina dolaska na dogovore o koncertu, saznaje Kurir.

U hotelu nisu željeli potvrditi sve ovo, ali ni demantirati, pod izgovorom da su “sve informacije o gostima maksimalno zaštićene”.

Nastup organizuje agencija Lupa Promotion, koja očekuje kako će ulaznice biti rasprodane, ali detalje ne otkriva.

– Ne mogu govoriti ništa o zahtjevima gospođe Lisac, jer se to kosi s politikom naše agencije – naglasio je producent Marko Lazić.

(Doznajemo.com)   

Povezane vijesti:

LJUBILA JE CRNO OKO: Promocija CD-a Vesne Domorocki
JADNA TI KAD TE UHVATIM: Poslušajte "zarazni" hit koji je zavladao klubovima VIDEO
ČOLA U SUBOTU U LJUBLJANI Prvi koncert u ovoj godini, ali zato vrijedno radi na novom albumu
DVIJE SESTRE IZ OKOLINE ŽIVINICA NOVA MUZIČKA INTERNET SENZACIJA U BiH: Očaravaju izvedbama...

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes