ISTINA ILI LAŽ: Striper koji se družio s vladikom Kačavendom, preko Skypea zabavlja Selmu Bajrami?


1selma bajrami 1

Pjevačica Selma Bajrami će gotovo sigurno ubrzo ponovo na sud! Ovoga puta mogla bi se u sudnici “preko nišana” gledati sa Dejanom Nestorovićem, striperom iz Srbije, piše Express magazin.

Naime, Nestorović, koji je do sada u javnosti bio najpoznatiji po svom kontroverznom druženju s vladikom zvorničko-tuzlanskim Kačavendom, je nedavno u jednoj emisiji TV OBN tvrdio kako putem usluga Skypea i Messengera održava kontakt sa Selmom, da na takav način samo za nju izvodi striptiz i razne plesove! Osim toga spomenuti mladić je rekao kako mu nije bilo jednostavno dok je plesao s njom za vrijeme zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji u studiju TV Pink BH, te da se tada puno uzbudio!

Takve njegove izjave iznevrirale su popularnu pjevačicu do te mjere da je, kako piše spomenuti list, kontaktirala svog advokata. Izvor koji je želio ostati anoniman priča kako je “Žena sirena” od advokata tražila da kontaktira stripera Nestorovića i da zahtjeva od njega da se javno izvini pjevačici jer većina stvari poput onih da s njom redovno kontaktira i da samo za nju izvodi striptiz su netačne!

Dejan Nestorović snimljen s vladikom Kačavendom

Ukoliko to Dejan ne učini, Bajrami će sigurno protiv njega podići tužbu! I ne samo to… Navodno, popularna pjevačica tražit će i od TV OBN da u emisiji u kojoj je i emitiran taj “sporni” prilog, objavi njegovo izvinjenje te da ubuduće bez njenog odobrenja ne objavljuju takve neprovjerene informacije!

Popularna pjevačica i njena grupa fanova povodom tog “slučaja” se oglasila i putem društvene mreže Facebook sljedećim saopćenjem.

– Njegova priča nema veze sa istinom! Jedino što je tačno od svega navedenog jeste da su se upoznali na snimanju emisije “Zabranjeni Forum” na TV Pink BH kada je dotični bio gost, a Selma promovisala aktuelni album te da je dotični veliki ljubitelj i možda jedan od najvatrenijih fanova Selme Bajrami, što je u pomenutoj emisiji i izjavio. Sa druge strane Selma mu je uzvratila poštovanje kao i prema svakom drugom fanu što je dotični očigledno pokušao zloupotrijebiti. S toga svaki drugi prilog ili izjava spomenutog na ovu temu bit će sankcionisana putem suda. Hvala na povjerenju i podršci fanova u ovom slučaju – između ostalog piše u saopćenju Fan cluba “Žena Sirena” koji je objavljen na društvenoj mreži FB.

Novinari Expressa kontaktirali su i Selmu kako bi provjerili da li ona stoji iza tog saopćenja ili je možda riječ o lažnom profilu, te šta se zaista dešava između nje i stripera.

– Sve što je napisano u tom saopštenju je tačno! Dotični gospodin je zaista zloupotrijebio moje poštovanje prema njemu jer sam ga gledala kao jednog svog vjernog fana. On to očito nije. Ne mogu dozvoliti da neko “preko moga imena” sebi pravi reklamu i da na takav način želi postati popularan! Poručujem mu da to radi s nekim drugim i da se ne poigrava sa mojim imenom i karijerom. S njim uopće nisam u kontaktu i sve što je rekao je velika laž. I ovom prilikom mu poručujem da će ukoliko nastavi sa iznošenjem dezinformacija o meni, sigurno završiti na sudu. Neću mu dozvoliti da na tako nizak način zloupotrebljava moju dobrotu – poručuje mu bh. pjevačica.   

Povezane vijesti:

Majmuni počeli koristiti iPad: Gledaju se s "prijateljima" u drugim ZOO vrtovima
DOŠLI NA LIJEČENJE, LUMPUJU KAO U BORDELU: Ranjenici iz Libije napravili SKANDAL u Sarajevu!
SKRIVAJU SE IZA EKRANA: Doznajte zašto su komentatori na internetu danas ljutiti, zlobni i frustrira...
SKANDAL NA BAZENU NA OTOCI: Dječak snimao mladu ženu u svlačionici dok se presvlačila?!

   

Oglasi:
       

1 komentar

  1. Promatrach kaže:

    koja glupost, to vam je ona rekla kako bi vi smislili asocijalnu prichu u javnosti, fujjjjj

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---