SERIJA KOJU GLEDAJU I MUŠKARCI: “Sulejmana Veličanstvenog” u Hrvatskoj dnevno prati 420.000 ljudi


Tursku seriju „Sulejman Veličanstveni“ koja se u Hrvatskoj prikazuje od kraja augusta uglavnom prate gledatelji u gradovima, a veliki udio među gledateljstvom ima muška populacija, piše danas zagrebački „Jutarnji list“ pozivajući se na istraživanje nezavisne agencije AGB Nielsen Media Research.

Od prosječno 420.000 gledatelja koji svakodnevno prate „Sulejmana Veličanstvenog“ u Hrvatskoj, 37 posto čine muškarci, piše ovaj list.

Serija je u Hrvatskoj dosad ostvarila prosječnu gledanost od 10,5 posto i ona je u stalnom porastu. List navodi da od prosječnog broja onih koji svakodnevno gledaju seriju  57,5 posto čine ljudi koji  žive u urbanim sredinama, poput zagrebačke regije, hrvatskog primorja i Dalmacije.

„Jutarnji list“ navodi kako je među publikom koja prati seriju najviše gledatelja u dobi između 35 i 60 godina, koji čine polovinu od ukupnog broja onih koji redovno prate „Sulejmana Veličanstvenog“. A, 20 posto gledatelja koji prate seriju su u dobi između 20 i 25 godina. Također, 63 posto populacije koja redovno gleda seriju ima srednje, više ili visoko obrazovanje, od čega oni s visokim obrazovanjem čine čak 35 posto publike „Sulejmana Veličanstvenog“.   

Povezane vijesti:

PRIKAZAT ĆE SMRT BAREM JEDNOG LIKA: Stota epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" izazvat će šo...
OVAKO IZGLEDA PRAVI HAMAM: Ovaj je koristio i Sulejman Veličanstveni FOTO
OTKRILO SE ŠTA JE ZVIJEZDA "SULEJMANA VELIČANSTVENOG" radila kad je bila mlada...
JUNACI SERIJE "SULEJMAN VELIČANSTVENI" na selfie fotografiji kakvu nismo očekivali da ćemo...

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes