VELIKE TAJNE SERIJE SULEJMAN VELIČANSTVENI: Osladio mu se harem, ljubavna drama odvija se i iza kamera?!


Ako neko i ne prati seriju “Sulejman Veličanstveni”, sigurno zna barem o čemu se radi, a privatan život glumaca koji su utjelovili glavne likove sa zanimanjem se prati gotovo istim intenzitetom na našim prostorima, kao i u Turskoj. To i ne čudi, s obzirom na to da su događaji iza kamere gotovo pa jednako zamršeni kao i u palači Topkapi….

U aferama, barem na razini tračeva prednjači glavni glumac kojem se očito omilio harem kojeg ima pod sobom.

Osladio mu se harem

Tako su posljednjih nekoliko dana turski mediji ponovno počeli pisati o mogućoj vezi Halita Ergenca, koji glumi sultana Sulejmana s kolegicom sa seta Cansu Dere, domaćoj publici poznatoj po ulozi zanosne Ejšan iz također vrlo popularne serije “Ezel”. Ona, naime, u trećoj sezoni glumi iransku robinju dovedenu u Sulejmanov harem i postaje glavna protivnica Hurem.

No, to nije prva kriza u braku Ergenca i Korel tijekom snimanja “Sulejmana Veličanstvenog”. Naime, Halita Ergenca u Turskoj se drži za velikog zavodnika upravo zbog veze s Bergüzar Korel koju je počeo dok je još uvijek bio u prvom braku, pa je pod posebnom paskom turskih medija koji doslovce prate svaki njegov korak.

Tpkom snimanja prve sezone “Sulejmana Veličanstvenog” mediji su ga povezivali s Meryem Uzerli, poznatijom kao Hurem.

Provodili su puno vremena na setu, zajedno pripremali scene, zbližili se, a kako Meryem nije nikoga poznavala u Turskoj, ali ni na setu, nekoliko su puta zajedno i izašli. Zbog velikog pritiska zbog snimanja serije Halit Ergenc često je znao provoditi večeri, pa i noći u poznatoj istanbulskoj četvrti punoj noćnih klubova, što je dodatno zasmetalo njegovoj supruzi Bergüzar, s kojom ima sina Alija.

Utjeha za Bergüzar

Brak je počeo zapadati u sve dublju krizu, Bergüzar ga je sve češće počela posjećivati na setu i, naravno, prigovarati mu zbog vremena koje provodi s Meryem. Kriza je bila tolika da su se odlučili i za odlazak bračnom terapeutu. Glavni glumac čak je s producentima dogovorio i dvije epizode u kojima se njegova supruga Bergüzar pojavila u ulozi talijanske grofice Monice Teressi, sestre Grittija, Sulejmanova čovjeka od povjerenja za zapadne zemlje.

Par se, također odlučio i na kupnju nove kuće te odlazak u Ameriku na mjesec i pol dana kako bi u što većoj privatnosti proveli u miru vrijeme sa sinom. Putovanje je imalo dobar učinak na brak.

Razmirice su se smirile, druga je sezona prošla bez “potresa” u njihovu braku, a tako je i ostalo sve dosad.

Početak i kraj

Meryem Uzerli ili Hurem za to je vrijeme sama. Od svog dolaska u Tursku bila je u dvije javnosti poznate veze. Zadnju vezu s turskim poduzetnikom nedavno je prekinula.

Najpoznatiji stvarni par iz serije su glumci Okan Yalabik i Selma Ergec koji u “Sulejmanu Veličanstvenom” glume supružnike Ibrahim-pašu i sultanovu sestru Hatidže.

Vezu su počeli još tokom snimanja prve sezone serije, tijekom 2011. godine, no u početku su ljubav skrivali od javnosti.

Nakon dva mjeseca ipak su obznanili da su par. Zajedno su izlazili na društvena događanja, odlazili na odmore, imali brojne fotosessione, između ostalih i za poznati ženski časopis Marie Claire. Problemi u ljubavnom gnijezdu počeli su tokom snimanja druge sezone, kada su i prekinuli vezu jer je Okan počeo često izlaziti, piti i živjeti poprilično razuzdanim životom, preko čega Selma jednostavno nije mogla prijeći i ljubavi je došao kraj.

Popularan lik u seriji je i kalfa Nigar, koju glumi Filiz Ahmet. Iako kaže da je zasad slobodna žena u potrazi za ljubavlju, napise iz turskih medija da je njezino srce osvojio Engin Günaydin, koji tumači lik Gul-age, nije željela demantirati, ali ni potvrditi, i na taj je način dala dovoljno prostora za daljnje pretpostavke o još jednoj ljubavi sa seta “Sulejmana Veličanstvenog”.

Ostali glumci iz serije većinom su u sretnim brakovima ili se za njihove ljubavne afere na setu ‘Sulejmana Veličanstvenog’ još nije do sada pročulo.

(Doznajemo.com/Jutarnji list)   

Povezane vijesti:

ODUŠEVILA MILIONE GLEDATELJA: Gotovo je sa serijom 'Sulejman Veličanstveni'
DA LI SU LIKOVI IZ SERIJE "SULEJMAN VELIČANSTVENI" na sebe navukli loše sile?!
MAHIDEVRAN IZ "SULEJMANA VELIČANSTVENOG" otkrila tajnu koju je sve do sada krila od javnos...
GLUMICA KOJA IGRA SULTANIJU MAHIDEVRAN šokirala sve kad se snimala scena u kojoj je ubijen princ Mus...

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes
Gay Webcams Zenko Magazine Theme