CECA OTKRILA ISPUNJAVA LI LJUBAVNE FANTAZIJE: Povod navodna veza sa albanskim poslovnim čovjekom


Srpska folk pjevačica Ceca Ražnatović otkrila je ispunjava li ljubavne fantazije i kome. Odgovor na oba pitanja je negativan – ne ispunjava ih, kaže, nikome!

– Svako može poželjeti da osvoji bilo koga na ovom svijetu, ali to ne znači kako mediji treba da dozvole da neko biz ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak i ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije – kazala je komentarišući špekulacije o njenoj navodnoj vezi sa kontroverznim albanskim poslovnim čovjekom, poznatim i pod nadimkom Feliks.

Naime, mediji pišu o tobožnjoj vezi Cece s Ćazimom Osmanijem, sa kojim je prošle godine u emotivnu vezu dovođena i Nataša Bekvalac. Ćazim je, barem prema pisanju jednog lista, potvrdio da ima “osvajačke namjere” prema pjevačici.

– Navikla sam da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa mnom. Pošto sam umorna od svakojakih gluposti i izmišljotina koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu – rekla je Ceca za Stori.

Ona kaže da je spomenutog biznismena upoznala na svom nedavnom nastupu u Beču, kada je on u društvu svoje djevojke Mande i još jednog para iz Sarajeva prišao da se fotografiše s njom.

– To je bio prvi i posljednji put da sam tog čovjeka vidjela i vrijeđaju me neosnovane konstatacije da među nama postoji bilo kakva vrsta odnosa – istakla je Ceca.

(Doznajemo.com)   

Povezane vijesti:

ZA NJIH SAM UVIJEK BILA UDOVICA ZLOČINCA: Ceca iznenađena što je Hrvati smatraju najkarizmatičnijom ...
CECA ODGOVORILA I REKLA ŠTA MISLI O KARLEUŠI: "Mene ljudi dolaze da slušaju..."
SELMA (17), PARALIZIRANA DJEVOJKA IZ MAGLAJA, uputila video poruku Ceci, ova je vodi na koncert
NOVE UVREDE NA SRPSKOJ ESTRADI: "Dragana, odsjekla si nosinu, a ostala si seljanka!"

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes
Gay Webcams Zenko Magazine Theme