CECA OTKRILA ISPUNJAVA LI LJUBAVNE FANTAZIJE: Povod navodna veza sa albanskim poslovnim čovjekom


Srpska folk pjevačica Ceca Ražnatović otkrila je ispunjava li ljubavne fantazije i kome. Odgovor na oba pitanja je negativan – ne ispunjava ih, kaže, nikome!

– Svako može poželjeti da osvoji bilo koga na ovom svijetu, ali to ne znači kako mediji treba da dozvole da neko biz ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak i ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije – kazala je komentarišući špekulacije o njenoj navodnoj vezi sa kontroverznim albanskim poslovnim čovjekom, poznatim i pod nadimkom Feliks.

Naime, mediji pišu o tobožnjoj vezi Cece s Ćazimom Osmanijem, sa kojim je prošle godine u emotivnu vezu dovođena i Nataša Bekvalac. Ćazim je, barem prema pisanju jednog lista, potvrdio da ima “osvajačke namjere” prema pjevačici.

– Navikla sam da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa mnom. Pošto sam umorna od svakojakih gluposti i izmišljotina koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu – rekla je Ceca za Stori.

Ona kaže da je spomenutog biznismena upoznala na svom nedavnom nastupu u Beču, kada je on u društvu svoje djevojke Mande i još jednog para iz Sarajeva prišao da se fotografiše s njom.

– To je bio prvi i posljednji put da sam tog čovjeka vidjela i vrijeđaju me neosnovane konstatacije da među nama postoji bilo kakva vrsta odnosa – istakla je Ceca.

(Doznajemo.com)   

Povezane vijesti:

Ceca gola u krevetu s Radetom Šerbedžijom - uskoro na TV
Režiser koji je Cecu skinuo do gola: Arkan mi je zabranio da prikažem film!
SELMA (17), PARALIZIRANA DJEVOJKA IZ MAGLAJA, uputila video poruku Ceci, ova je vodi na koncert
EKREM JEVRIĆ TVRDI DA JE BOLJI PJEVAČ OD CECE: "Jači sam od nje, ajd neka ona ima 13 miliona pr...

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes
Gay Webcams Zenko Magazine Theme