O SLUČAJU BRUJI CIJELI SANSKI MOST: Učenice se posvađale u školi, a...

O SLUČAJU BRUJI CIJELI SANSKI MOST: Učenice se posvađale u školi, a onda je jedna zovnula mamu…

PODIJELI

girlsfightVerbalna svađa između dvije učenice Srednje mješovite škole u Sanskom Mostu pretvorila se u obračun njihovih roditelja, pa je morala intervenisati i policija. Prema izjavama očevidaca, dvije učenice drugog razreda ove škole su se posvađale, nakon čega je jedna od njih telefonom pozvala svoju majku H.S., koja je nedugo potom došla u školu.

Povezani sadržaj:

POGLEDAJTE BRUTALNU TUČU SREDNJOŠKOLKI IZ ZENICE: Video postavljen na Facebook šokirao javnost

Nezvanično, pomenute dvije učenice su odranije bile u lošim odnosima te su se često sukobljavale, a što su znali i njihovi roditelji.

H.S. je pronašla učenicu s kojom se svađala njena kćerka i potom je, navodno, uz prijetnju nožem silom izvela iz škole.

H.S. je potom svojim automobilom učenicu odvezla do kuće njenih roditelja, gdje je izbila verbalna svađa između nje i oca djevojčice M.V.

Tokom svađe, M.V. je razbio vjetrobransko staklo na automobilu H.S., nakon čega se ona odvezla kući.

Prema riječima komandira Policijske stanice Sanski Most Vehbije Huzejrovića, na kraju je intervenisala policija te su protiv pomenute dvije osobe podignute krivične prijave.

“Protiv H.S. je podignuta krivična prijava zbog prisilnog odvođenja djevojčice iz škole, a protiv M.V. zbog oštećenja putničkog vozila. Zamolio bih roditelje da ubuduće ovakve slučajeve prijave policiji umjesto da uzimaju pravdu u svoje ruke”, rekao je Huzejrović.

Zbog porasta broja slučajeva maloljetničkog nasilja, policija u Sanskom Mostu zatražiće instaliranje video-nadzora u krugu ovdašnjih obrazovnih ustanova.

Izvor: Nezavisne novine/Foto: ilustracija

       

7 KOMENTARI

  1. Ništa čudno, narod je nezadovoljan, jedva preživljava i, umjesto da svoj bijes iskale prema onima koji ih tlače i ne daju im živjeti – a to je država – oni ga iskaljuju prema osobama u svom okruženju. Također je sve više onih koji dižu ruku na sebe, i opet njihovo nezadovoljstvo je upućeno na pogrešnu adresu. Bit će toga sve više.., sve dok ne spoznaju ko im je u stvari pravi neprijatelj.

    • Zbog čega će narod biti nezadovoljan, NAROD ZNA tko ga vodi u siromaštvo i kokuzluk. Ova epizoda je vjerovatno hir napušenih kvočki koje i materama zadaju glavobolju.

  2. Samo pustiti neka se obracunaju i da se to zavrsi sa sa sretnim zavrsetkom i ozbiljnim posljedicama samo neka se izrokaju!!!

  3. koje blamiranje i koja bruka moj boze,ja neznam dokle sve ovo vise dovodi curetine se digle ko avioni nezna se sta vise nerade sve je postalo bezobrazno se izvratilo naopacke da dragi Allah pomogne sve je ovo izgorilo da bog sacuva :( :( :(

  4. Umjesto da odgajaju djecu kako treba roditelji se spustaju na nivo djece, pa zato i jeste u skolama kako jeste. Roditelji misle da su prosvjetni radnici odgovorni za odgoj djece ne dragi moji roditelji djecu odgajamo mi roditelji a znanju ih uce prosvjetni radnici. Policija treba vise da obilazi skole pa ce se takve gluposti manje desavati

OSTAVITI ODGOVOR