DOZNAO DA GA ŽENA VARA: Evo kako se svojoj nevjernoj supruzi osvetio...

DOZNAO DA GA ŽENA VARA: Evo kako se svojoj nevjernoj supruzi osvetio prevareni muž!

PODIJELI

2prevarenimuzVećina ljudi bila bi prilično potresena kada bi saznala za aferu supružnika.

U srijedu je jedan korisnik mreže Reddit objavio fotografiju pisma koje je pomenuti suprug poslao svim komšijama “drugog čovjeka” u životu njegove žene.

Ne želeći da rizikuje gubljenje starateljstva nad djecom, riješio je da mu umjesto fizičkog zdravlja, uništi reputaciju.

Evo šta je napisao:

Pažnja: Znate li pored koga živite?

Vaš komšija Čarls L. koji živi u Ulici Fontana *** ima aferu s mojom ženom.

Zajedno su od 25. februara 2012. ali sam ja saznao za to u januaru 2013. Žena mi je obećala da će raskinuti s njim, ali sam juče saznao da se još viđaju. Razvodim se.

Njegov broj telefona je ****, visok je 185 cm i težak 88 kilograma. Vozi bijeli pikap Ševrolet registarskih oznaka ****.

Sutra ću otići na njegov posao, a u nedjelju u crkvu u koju on ide i svima reći kakav je on čovjek. Pošto ne mogu fizički da mu naudim, jer bih rizikovao da izgubim djecu i završim u zatvoru, planiram da svima razglasim o ovom nemoralnom gubitniku.

Želim vam prijatno veče

       

5 KOMENTARI

  1. bez veze, to je bila odluka i njegove zene, a osim toga dobar brak ne puca. sto bi nekoga interesovalo sto njihov brak nije valjao i sto a je zena varala…

  2. Više je osramotio i ponizio sebe već tog čovjeka! Kretenčina! I nije istina da žene ne varaju kad imaju dobrog muškarca pored sebe. Stereotipno zvuči, ali prevara se jednostavno desi. Svima u braku ili vezi nedostaje nešto, šteta je kad se to nešto sa strane traži, al’ desi se…

OSTAVITI ODGOVOR