UDANA MAJKA DVOJE DJECE (23) radila kao “madam”: Detaljno opisano kakve su usluge pružale


prostituteDvije godine zatvora traži Općinsko državno odvjetništvo (ODO) u Splitu za udanu majku dvoje maloljetne djece, 23-godišnju A.V. iz Splita koju pravomoćnom optužnicom terete za tri kaznena djela podvođenja. Isto tako, ODO traži i da joj se oduzme oko 28 tisuća kuna koje je protupravno zaradila uzimajući od djevojaka koje su za nju radile postotak od odrađenog posla, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Prema optužnici, djevojka je od 1. 7. 2012. pa do 28. 8. iste godine od A.M. tražila da pruža seksualne usluge za novac, dogovarala mobitelom sastanke s mušterijama, vozila A.M. do klijenata, određivala cijenu usluga i dijelila s A.M. novac koji je ova zaradila.

Tako joj se stavlja na teret da je “neutvrđenog dana” početkom  sedmog mjeseca 2012. godine odvezla A.M. na sastanak s jednom osobom imena Mario do zgrade nasuprot splitskom “Jokeru” te je ova mušteriju uslužila klasičnim seksom za što je dobila 600 kuna (oko 80 eura), a još 300 kuna (40 eura) dobila je A.V.

Zanimljivo je da u optužnici stoji da A.M. u svom svjedočenju nije rekla da je ova dobila baš 300 kuna, no kako je 23-godišnjakinja, po optužnici, uobičajeno uzimala tu svotu tako su pretpostavili da je toliko uzela i tom slučaju.

Dijana iz Dubrovnika

Potom je mlada “madam” 16. 7. 2012. godine s vlasnikom jedne putničke agencije sa splitskog područja dogovorila da će ga A.M. klasično i oralno zadovoljiti, i to za 750 kuna (100 eura). Kad je dobila novac, dala je “organizatorici” 350 kuna.

Vlasnik agencije potvrdio je da se našao s A.V. i dao joj novac, a da ga je ona uputila u jednu kuću gdje ga je dočekala mlađa ženska osoba u dobi 23-24 godine, crne kose, nižeg rasta, deblje tjelesne građe. Rekao je da mu je rekla da se zove Dijana i da je iz Dubrovnika te da se s njom seksao sat vremena.

Nadalje, tokom sedmog mjeseca je s nepoznatim muškarcem starim oko 50 godina dogovorila da će ga i ona i A.M. “opslužiti” te su otišle u Rogoznicu. A.M. je oralno zadovoljila muškarca te su za to dobile 1000 kuna. A.V. Je zadržala 300 kuna, a A.M. je od svojih 700 kuna zarade izdvojila “stoju” da jednom taksistu plati što ih je dovezao.

Nadalje, prema optužnici je A.V. dogovorila 28. 8. 2012. godine da će A.M. “odraditi” muškarca po imenu Silvio, i to za 100 eura. Predložila joj je to, ova je prihvatila i otišla s njim na Kopilicu u hotel gdje ga je opslužila. Dobila je 750 kuna dok je A.V. od samog Silvija dobila 300 kuna. Isti su dan, po optužnici, obje djevojke u stanu “odradile” jednog splitskog prijevoznika za što su dobile 800 kuna.

‘Gaža’ u Podstrani

Osim “poslovanja” s A.M., 23-godišnja majka tereti se i za to da je podvodila L.G., pa je tako dogovorila početkom sedmog mjeseca da će ona pružiti seksualne usluge nepoznatom muškarcu za 400 kuna. Kad je posao obavila, novac je dobila, a muškarac je potom A.V. dao još 300 kuna.

Također je A.V. riješila još jednu “gažu”, i to na brodu u Podstrani gdje je L.G. klasično i oralno zadovoljila mušteriju te je za to dobila 750 kuna. Od te je svote ona dala već uobičajenih 300 kuna A.V. Vlasnik broda je, pak, svjedočio da je s djevojkom bio pola sata i da je ona imala oko 22-23 godine, visoka oko 180 cm, crne kose vezane u rep i elegantne tjelesne građe i dalmatinskog naglaska.

Odvjetnik: Nije kriva

Budući da je optužnica potvrđena, zakon mi dopušta da nešto kažem. Smatram da iz dokaznog materijala ne proizlazi da je moja klijentica počinila kaznena djela koja joj se stavljaju na teret, no o tome ne bih detaljnije govorio jer će o tome konačnu ocjenu dati sud – komentirao nam je splitski odvjetnik Vinko Gulišija kojeg je mlada “podzetnica” angažirala da je brani sudskom u postupku.

‘Opslužila’ 20 klijenata za 80 tisuća kuna

Iako je, po optužnici, podvođenjem dviju djevojaka A.V. zaradila tek oko 2200 kuna (290 eura), pravu zaradu ostvarila je “poslujući” s L.H. s kojom se dogovorila da će ova pružati seksualne usluge za cijenu od 1000 do 3000 kuna, a da će joj ona uzimati 30 posto zarade. Kako je L.H. u četiri mjeseca, od sedmog do desetog, opslužila mjesečno 20-ak klijenata, zaradivši tako najmanje 81.000 kuna (10.680 eura), tako se A.V. tereti da je dobila najmanje 25.000 kuna (oko 3.300 eura).

(Doznajemo.com/SD/Foto: ilustracija)   

Povezane vijesti:

ISPOVIJEST 16-GODIŠNJAKINJE: Nije tačno da sam s penzionerima iz Gerontološkog centra spavala za nov...
PROSTITUTKAMA PLATILI usluge falsificiranim eurima i završili u zatvoru
SEKS NA BRZAKA U KUKURUZU ZA JEDNU CRVENU: "Prodavačice ljubavi" na srbijanskim njivama!
OTKRIVENO KOLIKO ZA SEKS NAPLAĆUJU NEKE SARAJEVSKE STUDENTICE: Cijela noć čak 300, pola sata 100, sa...

   

Oglasi:
       

2 komentara

  1. Joseph Murphy kaže:

    Koji papci i država.., šta se njih briga kako ona zarađuje novac ako ne krade od nikoga? Mora li država na sve staviti šapu i naplaćivati svoj reketaški PDV. PDV je Porez na Dodanu Vrijednost i treba se naplaćivati na razliku dodane cijene, odnosno, ako ja nešto kupim za 10 i dodam svoju uslugu od 2 na to, ne bi trebalo da se naplaćuje PDV na cijenu 12, nego na 2 (dodana vrijednost), a država svuda naplaćuje PDV na punu cijenu prozizvoda – šta su drugo nego LOPOVI!

  2. Joseph Murphy kaže:

    Koji papci i država.., šta se njih briga kako ona zarađuje novac ako ne krade od nikoga? To je njena svojina i može raditi sa njom šta je volja. Mora li država na sve staviti šapu i naplaćivati svoj reketaški PDV. PDV je Porez na Dodanu Vrijednost i treba se naplaćivati na razliku dodane cijene, odnosno, ako ja nešto kupim za 10 i dodam svoju uslugu od 2 na to, ne bi trebalo da se naplaćuje PDV na cijenu 12, nego na 2 (dodana vrijednost), a država svuda naplaćuje PDV na punu cijenu proizvoda – šta su drugo nego LOPOVI, i to je najgora vrsta organiziranog kriminala! Jesam li što slagao?

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes