U NESREĆI NA SARAJEVSKOM AERODROMU “POGINULI” Izet, Faruk i Damir Fazlinović!?


FazlinoviciJoš u “Dnevniku 2″ Federalne televizije najavljeno je da će večeras biti emitovana posljednja epizoda serije “Lud, zbunjen, normalan”, serije koja je na svoj poseban način obilježila televizijski prostor, prvo u Bosni i Hercegovini, a zatim i u čitavom regionu putem tv kuća koje su prenosile ovu “ultra-popularnu” humorističnu seriju. No, nakon ukupno 144. epizode i pet sezona emitovanja, završena je jedna od najpopularnijih homurističnih serija s ovih prostora.

Da li je došlo do “zamora” u snimanju serijala ili je u pitanju novac ili, kako se može pročitati po forumima na internetu, moguća zamjena glumaca, ostaje nam da vidimo.

U posljednjoj 144. epizodi koja je u BiH emitovana večeras, “Damir, Faruk i Izet Fazlinović”, iako to nije prikazano ali je obljavljeno u vijestima unutar serije, “poginuli su” u padu aviona koji je polijetao sa sarajevskog aerodroma za Štokholm (“trojac” je išao u posjetu Izetovom bratu).

U jednoj od posljednjih scena prikazana je “prazna kuća Fazlinovića” u kojoj se u jednom trenutku uključio televizor na kome je prikazan spot “Druže stari” sarajevske grupe “Karne”, a pjesmu je otpjevao popularni “Čombe” (Miraj Grbić).

Da li je serijal “Lud, zbunjen, normalan” postao dio bh. televizijske istorije, doznaćemo uskoro. Prostora za nastavak ima, jer Čombe je isključio TV u ključnom trenutku kada smo trebali doznati je li možda slavni trojac ipak zakasnio na let..

Je li moguć nastavak?

Danas TV publika nagađa da li je moguće da dođe do nastavka snimanja ovog serijala. Kako sada stvari stoje, ta opcija više nije izgledna, jer je ovih dana ekipa koja je radila ovu seriju potpisala ugovor sa hrvatskom tv stanicom RTL za snimanje novog projekta, pod radnim nazivom “Kriza srednjih godina”, također po scenariju Feđe Isovića i u režiji Elmira Jukića.

Međutim, kako piše Depo, postoji mogućnost da ekipa “Lud, zbunjen, normalan” snimi filmsku verziju ove serije, ali je ta ideja, zbog finansijske krize, trenutno pod velikim upitnikom.

(Doznajemo.com/Haber.ba)   

Povezane vijesti:

IZET FAZLINOVIĆ PROŠETAO CENTROM LJUBLJANE: Paparazzo fotografije poznatog glumca...
ČITAVA KALESIJA UVRIJEĐENA ZBOG SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN": Traže zabranu repriziranj...
FAZLINOVIĆ IZET, FARUK I DAMIR: Ipak nisu poginuli u strašnoj nesreći na sarajevskom aerodromu!
NASTAVAK SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN": Svi su mislili da su Fazlinovići poginuli, pa su...

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes
Gay Webcams Zenko Magazine Theme