MILIGRAM priredio noć za pamćenje u Zetri, Denial oduševio: SLJEDEĆI KORAK JE KOŠEVO!


MiligramZetra3Sinoć je u sarajevskoj Zetri, jednoj od najprestižnijih dvorana na Balkanu, grupa koja postoji tek osam mjeseci u muzičkom biznisu napravila noć za pamćenje svim Sarajlijama!

Autor: Naida MURTIĆ

Koncert Miligrama je trajao puna 3 sata, pjevali su svoje pjesme, pjesme koje izvode njihove kolege, a čiji je autor Aleksandar Milić Mili, pjesme Bijelog Dugmeta (čiji nasljednici pretendiraju da postanu), a scenu su dijelili sa Harijem Varešanovićem i pobjednikom pete sezone ZMBT, Denijem Ahmetovićem i njegovim već sad – hitom ‘Nema ljubavi dok je Bosna ne rodi’.

MiligramZetra1Nakon 12. aprila i njegove pobjede, samo mjesec dana nakon, Denial je bio gost Miligramu, pritom izvodeći sopstvenu pjesmu uz veliku podršku publike u Zetri.

Na press konferenciji nakon koncerta, Mili je rekao kako je sve počelo kao ‘šala’ uz ogromnu ambiciju, ali da je Ahmed Švrakić bio taj koji je dao najveći podstrek ovom projektu, te su obojica dodali da je slijedeći korak samo 500 metara od dvorane u kojoj su trenutno. Stadion Koševo!

MiligramZetra2Miligramu možemo zahvaliti na 17. maju o kojem će se dugo pričati, a oni već sada znaju da na Sarajlije mogu računati uvijek, a ‘Miligram 3′ se već sada realizuje u Milijevom studiju u Beogradu, te se nada da će album u decembru ove godine biti završen.MiligramZetra4(Doznajemo.com)   

Povezane vijesti:

MLADI LAVOVI SARAJEVSKOG PODZEMLJA: Videonadzor otkrio učesnike "sačekuše" kod Zetre
DINO MERLIN u Novom Pazaru nije htio pjevati "Da te nije Alija"
Održan koncert solidarnosti za legendarnu Jadranku Stojaković FOTO
POZNATI PJEVAČI IZ BALKANSKIH ZEMALJA U ZETRI: Koncert će prenositi javni emiteri 12 zemalja

   

Oglasi:
       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---
Get Adobe Flash player Plugin by wpburn.com wordpress themes