FOTO Ovo je nova Hurem, nakon što je Meryem Uzerli završila na...

FOTO Ovo je nova Hurem, nakon što je Meryem Uzerli završila na Psihijatriji

PODIJELI

NovaHuremJedna od najpopularnijih turskih glumica Meryem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, na njeno mjesto dolazi Gülçin Santırcıoğlu.

Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresile napustila snimanja popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njenu nasljednicu izabrali pjevačicu i glumicu Gülçin Santırcıoğlu (36).

Ova vijest sigurno će rastužiti obožavaoce crvenokose Njemice! Naime, popularna Hurem je već neko vrijeme u depresiji, a turski mediji objavili su da je upravo ovo razlog njenog odlaska iz serije.

Meryem je u proteklih nekoliko mjeseci imala mnogo problema sa kilažom, a sada je zapala i u psihičke probleme. Od anonimne djevojke postala je najpoznatija turska glumica sa ogromnim honorarom, ali sa popularnošću su stigle i nevolje. Prvo se enormno ugojila, a zatim smršala do neprepoznatljivosti, da bi na kraju, nakon stote epizode rekla producentima da odustaje od snimanja i vraća se u Berlin.

Prijatelji kažu da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se ne javlja, a u Njemačkoj boravi na jednoj klinici. Sa njom je i njen vjerenik Kan Ateš. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.

– Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin, rekla je prije samo nekoliko dana Hurem.

Nova HuremIako se ova serija snima proteklih nekoliko godina i Meryem je postala zaštitni znak, te seriji donijela veliku popularnost, uloga će pripasti glumici Gülçin Santırcıoğlu. Naime, producenti su i ranije snimali seriju o turskom sultanu, ali nije imala ni izbliza veliku popularnost kao ova sa Halitom i Meryem. Sada će ova crvenokosa pjevačica i glumica koja neodoljivo podsjeća na Hurem imati glavnu žensku ulogu.

Gülçin Santırcıoğlu (36) je pjevačica i glumica, a svoju televizijsku karijeru započela je 2005. godine i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Kako će se nova Hurem snaći u seriji, budući da je dosta starija od Meryem, ostaje da vidimo od septembra, kada nova sezona počinje da se prikazuje u našoj zemlji.

(Doznajemo.com/Telegraf)

       

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR