NAČINI NA KOJE EFIKASNO MOŽETE ZAUSTAVITI RAST i spriječiti pojavu novih dlačica na vašem licu


1ljepota akneU današnje vrijeme većina žena uklanja dlačice sa lica. Dlačice na licu se smatraju izuzetno nepoželjnim, jer se smatraju znakom muškosti. Iako možete ukloniti neželjene dlačice na tijelu depilacijom ili brijanjem, to se ne preporučuje. Brijanje ili depilacija samo pogoršava rast dlačica. Evo nekoliko načina kako možete zaustaviti rast dlačica na licu.

Pepermint

Konzumacija čaja od metvice kod žena je rezultirala smanjenjem razine testosterona u njihovom tijelu. To je dovelo do smanjenja rasta dlaka na licu. Ako želite smanjiti rast dlačica na licu, preporučuje se dnovno korištenje dvije šoljice čaja od metvice.

Laserski tretman

Lasersko uklanjanje dlaka je dobar način da se učinkovito zaustavi rast dlačica na licu. To ostavlja kožu lica glatkom. Iako to nije trajno rješenje, učinci terapije laserom su dugotrajni. Laserski tretman također postaje sve pristupačniji, prenosi portal Ljepota.ba.

Medicinski tretmani

Ako su dlačice na vašem licu posljedica zdravstvenog stanja, onda to možete izliječiti s odgovarajućim lijekom. Dlačice na licu su često nuspojava hormonalne neravnoteže, menopauze ili medicinskih stanja poput sindroma policističnih jajnika. Posavjetujte se s liječnikom i slijediti propisanu terapiju. To bi moglo zaustaviti rast dlačica na licu.

Vitamin B6

Vitamin B6 sprečava povećano lučenje testosterona koji uzrokuje neželjene dlačice na licu. Konzumiranjem prehrane bogate vitaminom B6 kao što su banane, piletina, riba, krompir, lješnjak i sl. možete smanjiti rast dlačica na licu.

Elektroliza

To je skup način za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. U tom liječenju, folikula dlačica se uništava intenzivnim praskom električne energije. Ova metoda je bolna, iako je efikasna.

(Doznajemo.com/Ljepota.ba)   

Povezane vijesti:

TRETMANI Pomlađivanje matičnim stanicama švicarske jabuke
OPREZ: Novi, uznemirujući podaci o štetnosti boja za kosu
PRONAĐENA KANCEROGENA HEMIKALIJA koja se nalazi u oko 100 uobičajenih sapuna i šampona!
KAKO DA PRAVILNO UREDITE OBRVE: Svaki oblik lica ima i oblik obrva koji ide uz to lice.... FOTO

   

Oglasi:

       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---