NAČINI NA KOJE EFIKASNO MOŽETE ZAUSTAVITI RAST i spriječiti pojavu novih dlačica na vašem licu


1ljepota akneU današnje vrijeme većina žena uklanja dlačice sa lica. Dlačice na licu se smatraju izuzetno nepoželjnim, jer se smatraju znakom muškosti. Iako možete ukloniti neželjene dlačice na tijelu depilacijom ili brijanjem, to se ne preporučuje. Brijanje ili depilacija samo pogoršava rast dlačica. Evo nekoliko načina kako možete zaustaviti rast dlačica na licu.

Pepermint

Konzumacija čaja od metvice kod žena je rezultirala smanjenjem razine testosterona u njihovom tijelu. To je dovelo do smanjenja rasta dlaka na licu. Ako želite smanjiti rast dlačica na licu, preporučuje se dnovno korištenje dvije šoljice čaja od metvice.

Laserski tretman

Lasersko uklanjanje dlaka je dobar način da se učinkovito zaustavi rast dlačica na licu. To ostavlja kožu lica glatkom. Iako to nije trajno rješenje, učinci terapije laserom su dugotrajni. Laserski tretman također postaje sve pristupačniji, prenosi portal Ljepota.ba.

Medicinski tretmani

Ako su dlačice na vašem licu posljedica zdravstvenog stanja, onda to možete izliječiti s odgovarajućim lijekom. Dlačice na licu su često nuspojava hormonalne neravnoteže, menopauze ili medicinskih stanja poput sindroma policističnih jajnika. Posavjetujte se s liječnikom i slijediti propisanu terapiju. To bi moglo zaustaviti rast dlačica na licu.

Vitamin B6

Vitamin B6 sprečava povećano lučenje testosterona koji uzrokuje neželjene dlačice na licu. Konzumiranjem prehrane bogate vitaminom B6 kao što su banane, piletina, riba, krompir, lješnjak i sl. možete smanjiti rast dlačica na licu.

Elektroliza

To je skup način za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. U tom liječenju, folikula dlačica se uništava intenzivnim praskom električne energije. Ova metoda je bolna, iako je efikasna.

(Doznajemo.com/Ljepota.ba)   

Povezane vijesti:

AKO NE SKIDATE REDOVNO ŠMINKU: Pogledajte šta će se dogoditi vašem licu! FOTO
TROŠKOVI ZA NJEGU I ULJEPŠAVANJE: Istraživanje pokazalo koliko je danas skuplje biti žena nego muška...
IZAZIVA OSIP NA TIJELU: Opasan konzervans u vlažnim maramicama, kozmetici, sredstvima za čiščćenje ....
PRIRODNA MASKA ZA LICE BOLJA OD BOTOKSA, ne morate pod nož, ovo je najbolja maska protiv bora...

   

Oglasi:

       

Komentiraj!

--- Pridružite nam se na Facebooku! ---