PRED VAMA JE ZMBT 6 TOP 200: Nakon pet fantastičnih sezona, show...

PRED VAMA JE ZMBT 6 TOP 200: Nakon pet fantastičnih sezona, show se nastavlja!

PODIJELI

ZMBT 6 najava (2)Nakon pet fantastičnih sezona, ZMBT show se nastavlja. Poslije audicija u svim većim bosanskohercegovačkim gradovima, u posljednjoj sedmici augusta počinjemo emitovati novu, šestu sezonu.

I cijeli septembar će proći u realizaciji emisija TOP 200. Već tada će gledatelji moći glasati putem televotinga i učestvovati u izboru takmičara koji će biti najboljih trideset i šest. Sistem takmičenja u ovoj fazi showa je sljedeći: ukupno trideset i dva takmičara će izabrati žiri, dok će jedan takmičar sedmično biti izabran direktno putem televotinga. Profesionalan žiri vodit će nas kroz show uživo u kojem će se učesnici boriti za prolazak dalje. Dva člana žirija, kao i prethodnih sezona su profesorica Ana Babić i profesor Ognjen Bomoštar. Njima se u ovoj sezoni pridružuje i novi član, mladi muzičar i dirigent Emir Mejremić, koji iznenađuje svojim muzičkim umijećem.

TOP 200 emitujemo petkom i subotom u 21:00 sat – navode iz Hayata.
ZMBT 6 najava (3)
Pred nama je, dakle, 200 takmičara koji se bore kvalitetom pjevanja za ulazak u show. Ove sezone je moralo biti 200, jer se na naše audicije prijavilo više od 11.000 učesnika iz Bosne i Hercegovine, iz susjednih zemalja: Hrvatske, Makedonije, Srbije, Slovenije, pa čak i iz Austrije i daleke Švedske. Nama je drago što imamo povjerenje naših gledatelja koji su prepoznali da je naš show zasnovan na profesionalnim i iskrenim principima. Mi s vama biramo najboljeg pjevača, onog ili onu koja će dugoročno biti dio bosanskohercegovačke muzičke scene, po svim profesionalnim principima i trajati na toj sceni. Naša produkcija vjeruje da samo vrijeme može pokazati ispravnost odluka. Kod nas su naši najbolji pjevači, kod nas su pjevači koji vjeruju u ovu zemlju, rade za nju i dijele sudbinu svih Bosanaca i Hercegovaca.

ZMBT 6 je zabavno-muzički show bez konkurencije, neupitnoga kvaliteta i prijema kod publike. Dosadašnje godine i povjerenje gledatelja nam to dokazuju, zato s elanom počinjemo novu sezonu.(Doznajemo.com)

       

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR