keba severina igor svadbaPopularna pjevačica Severina, od skoro i Kojić, i njen suprug sportski menadžer Igor Kojić nemaju prilike da uživaju u svom braku. I dok je mišljenje medija i publike podijeljeno kad je riječ o njihovoj ljubavi, ulje na vatru dodala je i pjevačicina rođena sestra Zdenka Vukčević.

Svi su ostali u šoku nakon izjava koje je sestra proslavljene pjevačice dala nakon njenog velikog vjenčanja, a u kojoj se navodi da se ona stidi svoje sestre zbog braka sa Srbinom. Kako je rekla, ni njihova majka Ana Vukčević nije sretna zbog činjenice da je srce njene kćerke osvojio Srbin i to 15 godina mlađi, međutim, ona je majka pa je to nekako ipak prihvatila.

Nakon što je pjevač Dragan Kojić Keba čuo kakav stav ima porodica njegove novopečene snajke, izbio je veliki sukob između njega i njegovog sina Igora. Kako je stao u zaštitu svoje supruge, a i od vjenčanja ima neraščišćene račune sa ocem, Igor se odlučio na drastični potez.

On je sa društvene mreže Instagram odlučio da obriše sve članove svoje porodice i time i javno pokaže da je uz svoju suprugu i da nema namjeru trpjeti nikakve spletke njihovih porodica, prenio je beogradski Blic.

(Doznajemo.com/Opera17.com)

Slon2KM“Obratite pažnju kada vam neko vraća kusur, `usitnjava` novac ili jednostavno poklanja lovu za čokoladu! Mi smo danas prevareni, ali zato ne želimo dozvoliti da se to i vama desi! #share”

Ovaj status danas je podijeljen na Facebook stranici Radiotelevizije Slon iz Tuzle, uz fotografiju na kojoj je prikazano kako izgleda falsifikovana kovanica od 2 konvertibilne marke.

U zadnje vrijeme u BiH se bilježi dosta slučajeva pojave falsifikovanih papirnih novčanica i kovanica svih valuta i apoena, a takve podatke potvrdila je i Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBH).

Kada je riječ o papirnim novčanicama, najčešće se falsifikuju one u apoenima od 20 KM (preračunato, nešto više od 10 eura), a među kovanicama apoen od 1 KM.

Na pitanje, kako prepoznati falsifikovanu novčanicu, iz CBBH odgovaraju:

“Osim papira, koji je specifičan i može se na dodir razlikovati od običnog papira, novčanice sadrže zaštitne elemente koji se mogu provjeriti bez upotrebe bilo kakve dodatne opreme. Tako npr. kada se novčanica okrene prema svjetlu, u papiru se mogu vidjeti vodeni žig i zaštitna nit. Novčanice imaju i reljefnu štampu koja se može osjetiti pod prstima (portret i tekstovi na licu kod KM novčanica). Postoje i optički promjenljivi elementi koji mijenjaju izgled ili boju pri promjeni ugla pod kojim se novčanica posmatra.

Preporučljivo je provjeriti što više ovih elemenata na sumnjivoj novčanici, pa i uporediti ih s elementima na drugoj novčanici koja nije sporna. Osim ovih zaštitnih elemenata, postoje i elementi koji se provjeravaju upotrebom odgovarajuće opreme, a koju koriste banke i druge institucije.

Falsifikovane kovanice se od autentičnih mogu razlikovati vizuelno, te po dimenzijama, težini, materijalu, magnetnim svojstvima, detaljima u kovanju i sl.

“Ukoliko dođu u posjed falsifikovanog novca građani trebaju to prijaviti policiji”.

NasiljeKrusevac-2Portal InfoBrcko.com prenosi poruku učenice Ekonomske škole iz Brčkog u kojoj je opisala svoj slučaj koji se, kako tvrdi, desio u Ekonomskoj školi 25.11. u 15:40. Nju su navodno tri djevojke iz Poljoprivredne škole iz istog grada napale, nanijele joj tjelesnu povredu zbog toga što je jednom od najboljih drugova lajkala komentar na slici.

Foto: ilustracija

Kako navodi, nakon njihovog ulaska u učionicu zvali su je da izađe. Ne obazirući se na njih odmah je otišla do pomoćnikove kancelarije gdje su i djevojke došle za njom. Tada je pokušala da pobjegne, ali kako navodi u tom trenutku udarili su joj bokserom, te je krv odmah počela da ide iz usta. Nakon toga učenica je uplašena otišla u zbornicu gdje su joj odmah profesori pružili pomoć.

Kako navodi o ovom slučaju i Policija Brčko distrikta BiH je obaviještena. Iz policije su pokrenuli istragu, ali kako ističe učenica, savjetovali su roditelje da sami čuvaju svoje dijete u školi.

Kompletnu izjavu učenice Ekonomske škole iz Brčkog prenosimo u cijelosti.

“Ja učenica Ekonomske škole u Brčkom 25.11.2015 godine u 15:40h sam napadnuta u školi, tačnije ispred pomoćnikove kancelarije. Djevojke iz Poljoprivredne brčanske škole su uletile u masi naših učenika krenule su prema meni i samo mi rekle: “Izađi vani odmah’ . Nisam se obazirala na njih, jer iskreno ne poznajem ih toliko da bih imala nešto da pričam sa njima. Pokucala sam pomoćniku na vrata, jer sam željela da uđem kod njega da se uklonim od njih, ali nažalost njega nije bilo i vrata su bila zaključana. Jedna od njih tri uhvatila me za rame okrenula prema sebi i rekla: “Ne pravi se da me ne čuješ”. Pokušala sam da pobjegnem, ali nisam uspjela, jer sam u tom trenutku dobila bokser. Krv je počela da mi ide iz usta i onako uplašena otišla sam odmah u zbornicu gdje je bilo puno profesora koji su odmah skočili da mi pomognu. Razlog zbog čega sam napadnuta jeste taj što sam jednom od najboljih drugova lajkala komentar na slici. Zapravo, on je bivši dječko od jedne djevojke koja je dovela te djevojke da mene udaraju. Iako one tvrde kako sam ja pričala svašta o njima, te kako sam ja za njih svakakva cura i sl. Zanima me samo kako ja mogu nešto da pričam o nekom, a da ga ne poznajem? Da nikad sa tom osobom nisam imala kontakt, a kamoli šta drugo. Stvarno me to zanima. I još nisam dobila odgovor na to. Ali nema veze, samo znam da sam ja iskrena. Već sam i policiji rekla “Da sam nešto uradila rekla bih ja sam kriva, neka su me udarile, pričala sam svašta za njih”. Nemam namjeru da lažem. Od laži se nikad pobjeći ne može i bilo šta da se desi dozna se kasnije ili prije. Imam odgoj od kuće za razliku od pojedinih. I naravno želim da vam kažem da ja imam strah da dolazim u školu. Noćima ne spavam, još od prvog slučaja koji se dogodio prije 15 dana iskreno pod stresom sam. Zašto moji roditelji moraju da strahuju kad me pošalju u školu da se meni nešto ne desi, da li ću kući doći sa osmijehom ili sa suzama? Tri godine idem u ovu školu i sad treba da me ispišu iz nje zbog napaćenih cura kao što su one? Da napustim sve profesore koje volim i poštujem kao da su mi rodbina neka!? Da napustim razred koji volim više od same sebe, da napustim sve Vas koji me činite sretnom? To ne želim da čujem, iako su roditelji razmišljali o tome, poslali bi me negdje dalje, negdje gdje nikog ne znam i gdje misle da bi bila zaštićenija”, stoji u izjavi učenice Ekonomske škole iz Brčkog.

Puticevo-zlocin (1)Policija sumnja da je vozilom ubio ljubavnicu, a on tvrdi da se radilo o pukoj nesreći. Zoran Gromović (46) iz Travnika lišen je slobode je zbog sumnje da je svojim vozilom usmrtio Jelenu Tursum (35) iz Novog Sada.

Povezani sadržaj:

STRAŠAN ZLOČIN IZ STRASTI KOD TRAVNIKA: Na zabačenom makadamskom putu pregazio ljubavnicu

Zoran Gromović (46) iz Travnika, inače lanjska Pinkova zvijezda, pritvoren je zbog sumnje da je svojim vozilom ubio ljubavnicu Jelenu Tursum (35) iz Novog Sada koja je odavno živjela u BiH.

– Policiji je u subotu oko 5.30 sati prijavljeno kako je u travničkom prigradskom naselju Gornje Putićevo pronađeno beživotno žensko tijelo. Inspektori su naknadno utvrdili kako je riječ o državljanki Srbije koja je privremeno bila nastanjena u Kaknju. Točne okolnosti se još utvrđuju – naveo je Rusmir Prohan, predstavnik za javnost MUP-a SBŽ. Na mjestu događaja zatečen je i Zoran Gromović koji je ubrzo priveden pod sumnjom da je passatom udario stradalu ženu.

Puticevo-zlocin (2)Kako neslužbeno doznajemo iz policije, dan kasnije je pred kantonalnim tužiocem Mehom Bradićem tvrdio kako to nije namjerno učinio, nego se radilo o nesretnom slučaju te da se zbog pijanstva ne sjeća svih pojedinosti. Naloženo je vještačenje vozila i obdukcija tijela koja je pokazala kako je Jelena zadobila višestruke povrede, što tek može ukazivati da je i više puta pregažena. Kako se spominje, oni su bili u ljubavnoj vezi, a svemu je najvjerojatnije prethodila svađa koja je fatalno završila.

– Sumnja se da se u naletu bijesa namjerno zaletio vozilom u nju i usmrtio je na lokalnom makadamskom putu, nedaleko od očeve vikendice, gdje su posljednjih godinu dana zajedno i živjeli. Očevidaca nije bilo. Zoka je prvo otišao do jednog poznanika i zamolio ga da pozove policiju. Nije puno pričao, osim što je potvrdio da su se žestoko posvađali te da je u pitanju nesretan slučaj. Nije se mogao sjetiti svih detalja jer je bio u vidnom šoku, a, uz to, i pijan. Taj poznanik je nakon toga otišao sa Zoranom do mjesta gdje je Jelena ležala mrtva te nam kasnije ispričao da se tijelo nalazilo ispred passata i da je imala vidne prelome od udara vozila – ispričali su vidno potreseni mještani.

Prema njihovim riječima, prije ove jednogodišnje strastvene veze, oboje su bili u brakovima iz kojih imaju maloljetnu djecu. Kažu kako se ni jedno od njih dvoje do sada nije službeno rastalo od bivših partnera te da on iz prethodnog braka ima dvojicu sinova koji idu u srednju školu, a ona sina i kćerku koji idu u drugi, odnosno prvi razred osnovne škole.

Puticevo-zlocin (3)– Bili su zaljubljeni par i ne zna se šta je među njima ‘puklo’. Ona je pjevačica, a on muzičar i tako su se, navodno, i upoznali. Jelena je rodom iz Novog Sada, odakle se prije više godina doselila u BiH i udala za jednog muškarca iz Kaknja s kojim je dobila dvoje djece. Nakon što su se počeli viđati, Zoka je napustio suprugu Nadu i sinove, te se iz Travnika doselio s Jelenom u Gornje Putićevo, gdje ima vikendicu. Djelovali su sretno i stalno su se šalili. Nikada nismo čuli da su se posvađali, niti vidjeli da je Zoka nasilan prema njoj. Nikome nije jasno zašto je to uradio. S obzirom da je vikend i da se sve dogodilo rano ujutro, tek pretpostavljamo da su prethodnu večer negdje nastupali i da su se tu napili pa porječkali. Šta se kasnije zbivalo na putu samo još on zna, ako se i sjeća zbog alkohola, kako sam kaže – navode u nevjerici Gromovićevi poznanici.

Dodaju kako je on u Travniku proveo cijeli život. Njegovi roditelji Pero i Stana su na početku rata napustili Travnik s mlađim sinom Goranom, te otišli za Srbiju, dok je Zoran ostao zbog ljubavi te se ubrzo oženio sada već bivšom suprugom Nadom.

Inače, ljubavnici iz ove priče su postali javno poznati tek lani, i to otkako se on pojavio kao takmičar u poznatom muzičkom realityju “ružičaste televizije”, a ona kao folk pjevačica istupom u sarajevskom Express magazinu, kada je branila vlasnike jedne čapljinske diskoteke, koje je, zbog navodne neugodnosti, prethodno prozvala njena kolegica Maya Maya iz Podgorice.Puticevo-zlocin (4)Izvor: Vecernji.ba

selma-bajrami-sin-darisBosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami gostovala je u nedjelju na Pink BH televiziji u emisiji ”Sa Tanjom na ti”, koju uređuje i vodi Tanja Đurović.

Nakon brojnih naslova, pisanja medija i priloga na televizijama, ovo je prvi put da Selma otvoreno govori o razvodu, odgajanju sina i nastupima nakon razvoda.

Selma Bajrami umalo je i zaplakala dok je govorila kako se izborila za sina, te kako prati njegovo odrastanje. Sve što je prošla mnogo joj je, kaže, teško palo. Najviše joj je, navodi, žao što joj sin kao mali (dvije godine) proživljava odvojen život roditelja. Iako mali, kaže da mnogo razumije i postavlja razna pitanja pjevačici.

Bajrami je još ispričala da je imala i zdravstvenih problema, jer je ubrzo nakon poroda krenula sa skidanjem kilograma koji su joj ostali nakon porođaja.

Povezani sadržaj:

SELMA BAJRAMI MORA NA OPERACIJU: Doktori kod nje nakon porođaja otkrili izraslinu…

Trenutno je okupirana promocijom svoje nove pjesme ”Mlađe slađe” koju je snimila u duetu sa kolegicom Enelom, pjesmu koja je za mjesec dana pogledalo više od 2 miliona ljudi…

(Doznajemo.com)

saobracajna-nesreca-640Šok, nevjerica i tuga vladali su jučer u Fažani nakon što su u stravičnoj nesreći poginule dvije mlade djevojke iz tog mjesta, a još je šest mladih povrijeđeno, neki od njih i teže.

Povezani sadržaj:

STRAVA NA CESTI KOD PULE: ‘Citroen’ sa osam mladih zabio se u drvo, dvije djevojke na mjestu mrtve

Prema PU istarskoj, poginule su F.Š. (16) i E.Đ (17). Dvije su 16-godišnjakinje, jedna 17-godišnjakinja i jedan 15-godišnjak teško povrijeđeni, dok su vozačica (18) i 17-godišnjak zadobili lakše povrede. Svi su iz Fažane, osim vozačice i jedne djevojke koja je iz Pule.

Šest djevojaka i dva mladića, stisnuto u automobilu marke Citroen pulskih oznaka, krenulo je u noći sa subote na nedjelju prema Puli iz Fažane, a cilj je po svoj prilici bio noćni izlazak u grad. Neki od njih navodno su se vozili i u gepeku automobila. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 00.05 sati na cesti Pula – Fažana, u blizini turističkog kampa Bi Village.

Citroenom u vlasništvu njenih roditelja upravljala je 18-godišnjakinja iz Loborika na području obližnje općine Marčana. Vozačica je u organizmu imala alkohola, a kretala se iz smjera Fažane prema Puli. Koncentracija u krvi bila je 0,26 promila.

UDARILI U STABLO. Prema izvorima iz policije, zbog neprilagođene brzine kretanja, djevojka je izgubila kontrolu nad vozilom i prešla na suprotnu stranu ceste. Automobil je sletio s ceste i bočnim dijelom udario u stablo, a od siline udarca odbio se i zarotirao te zaustavio nešto dalje, većim dijelom na cesti.

Koliko je bio strašan sudar automobila sa stablom pokazuje činjenica da je jedna djevojka izletjela iz vozila desetak metara dalje na travnatu površinu s desne strane ceste i na mjestu poginula. Druga poginula djevojka također je bila van vozila, pored automobila. Na mjestu strašnog događaja odmah su se, uz policiju, pojavili Hitna pomoć i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju stradalih.

Na dijelu fažanske ceste gdje je došlo do izlijetanja ograničena je brzina kretanja na 60 km/h. U policiji još nemaju odgovor koliko je bilo prekoračenje brzine Citroena. Mještani Fažane ističu da je ta cesta vrlo opasna, zbog stabala, stanja ceste i činjenice da na tom dijelu nema rasvjete.

– To je cesta smrti – rekao nam je jedan Fažanac, dodajući da vozači često ovdje jure puno brže od ograničenja.

Međutim, mjesto na kojem se nesreća dogodila prvi je zavoj nakon Fažane i nije oštar. U trenutku nesreće bilo je suho i vedro pa se pretpostavlja da je, uz preveliku brzinu, izlijetanju kumovalo neiskustvo vozačice.

Policajci su zajedno sa zamjenicom općinskog državnog odvjetnika Kristinom Baćac obavili očevid, a za to vrijeme cesta Fažana – Pula bila je zatvorena za sav promet do 3.30 sati. Tijela stradalih djevojaka prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

Kako ističu u PU istarskoj, protiv 18-godišnje vozačice podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Ostalim učesnicima nesreće izvađena je krv te se utvrđuje prisutnost alkohola.

DOBRE PRIJATELJICE. Kako smo doznali u Fažani, E.Đ. i F.Š. bile su prijateljice iz osnovnoškolskih klupa, a zajedno su pohađale 3. razred Opće gimnazije u Puli. U istu je školu išla i njihova prijateljica, vozačica, a svi učesnice nesreće i inače su se često družili. Za poginule djevojke mještani ističu da su bile jako dobre učenice i sjajna djeca. Rijetko tko je, kada smo razgovarali o tragediji, uspijevao suspregnuti suze.

U Fažani pričaju da su grupu mladih neposredno prije nesreće vidjeli kako se okupljaju oko kilometar od lokacije na kojoj se dogodila tragedija. Čuo se smijeh, veseli razgovori… Pretpostavljaju da su čekali da ih vozačica pokupi pa da krenu dalje.

Na mjestu nesreće u nedjelju su se spontano počeli okupljati mještani Fažane koji su palili svijeće. Još uvijek prisutni tragovi krvi bili su stravičan podsjetnik na ono što se dogodilo 10-12 sati prije.

– Ovo je strašno, svi smo potreseni. Svi smo iz Fažane i okolice, dobro smo ih znali, obje imaju sestre. Jedan od mojih najboljih prijatelja bio je u vezi s jednom od poginulih djevojaka. Znam im roditelje, jako su dobri ljudi, one su isto bile dobra djeca, nikada s njima nije bilo nikakvih problema. Neiskustvo je očito uzrok nesreće. Ovo je pouka svima nama, koji smo samo malo stariji od njih, da se strašne stvari mogu dogoditi, kao i pouka roditeljima. Ova tragedija urezala se u sjećanju svih nas – ispričao nam je Vilim Skočilić iz Fažane, prvi susjed jedne od poginulih djevojaka, koji je zajedno s prijateljem također došao zapaliti svijeće.

Ostali učesnici nesreće su, kako smo doznali, u strašnom šoku i jedva da mogu pričati o onome što se dogodilo.

Izvor: Jutarnji.hr

MljetacakPrije nešto više od 175 godina, 05.10.1840. godine, desio se događaj koji je u velikoj mjeri uticao na ono što će se kasnije dešavati na našim prostorima, sve do današnjih dana…

Toga dana su u selu Mljetičak, u Šavniku, ustanici – Drobnjaci, Šaranci, Jezerci, Uskoci i Moračani, ubili tada 60-godišnjeg Smail-agu Čengića, velikaša i osmanlijskog vojskovođu čiju pogibiju je opjevao Ivan Mažuranić, u svom poznatom djelu “Smrt Smail-age Čengića”.

Čengića je ubio Novica Cerović, kao osvetu za ranije smaknuće mlađeg brata Petra II Petrovića Njegoša. Naime, četiri godine ranije, 1836., u Grahovskoj bici u kojoj su se snage pod komandom Smail-age borile protiv Crnogoraca, poginulo je čak devet Petrovića.

OSTALA KONTROVERZA. Samo ubistvo, ali i ličnost Smail-age Čengića do danas su ostali kontroverzni. Dok jedni smatraju da je on ubijen kukavički, iz zasjede – drugi smatraju da je bila riječ o junačkom djelu. To zavisi od interpretacije prošlosti. Jednako tako, jedni ističu Čengićevo vojno umijeće koje ga je dovelo na mjesto generala Osmanlijske vojske.

U biografskim podacima navodi se da je Smail-aga Čengić rođen 1780. godine u selu Jelašica, udaljenom 3,5 km od Kalinovika. Kao mlad se istakao junaštvom i borbama od 1809-1810. godine, protiv srpskih ustanika. Kao mlad general, na poziv sultana, ugušio je ustanke u Srbiji i Egiptu. Za ove zasluge proglašen je carskim zlatnim binjižem i imenovan kapidžibašom. Kada je Smail-aga došao u Gacko 1814. godine nastanio se u Cernici, a zatim u Kuli Fazlagića i konačno u Lipniku kod Havtovca. U Lipniku je sagradio čifluk s velikom kulom, malom džamijom i više stambenih objekata. Čengići su imali kule i čardake u Maloj Gračanici, Srđevcima, Lukavicama, Fojnici, Černici.

S druge strane, za mnoge je on bio simbol “turskog zuluma”, a kontroverzna je i njegova uloga u gušenju bosanskog ustanka pod vodstvom Husein-bega kapetana Gradaščevića.

Niti Ivan Mažuranić nije imao posebne simpatije za Smail-agu, koji je dosta negativno prikazan u spomenutom epu o njegovoj smrti.

NOVO SVJETLO. No, čitateljka portala Doznajemo.com, Sanja Čupić iz Nikšića (Crna Gora), u svojoj kući čuva nešto što možda baca novo svjetlo na ubistvo Smail-age Čengića.

. To je unikat, kovane bukagije ili putila sa Galesa konja Smail-age. Ovo je ubilo Smail-agu. Kad su sputali konja u ovo, sluge su mu sakrile ključ i nije mogao da pobjegne. I kao nagradu koja se smatrala neprocjenjivom vrijednošću tada prapradjed moga muža dobije ovo na poklon – ispričala nam je gospođa Čupić, dodajući da su same bukagije opisane u nekoliko knjiga koje potvrđuju njihovo porijeklo.

– Ovo je jako vrijedno. Turci bi bogatstvo dali da imaju nešto od Smail-age – zaključuje ona.

Bukagije2Kovane bukagije ili putila sa Galesa, konja Smail-ageBukagije1

(Doznajemo.com)

kompjutor-korisnik640x427Muškarac iz Kuvajta razveo se od svoje supruge, nakon što je vidio golu na internetu. Tvrdi da je prepoznao iako je prekrila lice, piše saudijski list “Sada”.

Foto: ilustracija

Suprug je na internetu pregledao neke web stranice, kada je šokiran ugledao svoju suprugu. Slike su objavljenje osam mjeseci prije vjenčanja.

Iako je supruga tvrdila da to nisu njene fotografije, on se od nje razveo tvrdeći da odlično poznaje tijelo svoje supruge.

Na sudu je optužio suprugu da je bludničila prije braka. Također, njenu porodicu je optužio za prikrivanje istine i zatražio od suda da ih kazni.

(Doznajemo.com/D.Z.)

Sozinenesreca1Dvije osobe poginule su, a više ih je povrijeđeno u udesu koji se dogodio u nedjelju poslijepodne oko 17 časova kod tunela Sozina na putu Podgorica-Bar u Crnoj Gori.

Miodrag Radunović (59) iz Budve i Rajko Raičević (50) iz Bara poginuli su, a više osoba je povrijeđeno u nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 17 časova kod tunela Sozina na putu Podgorica-Bar.

Teške tjelesne povrede zadobila je Branka Radunović, koja je prebačena u Klinički centar Crne Gore.

U nesreći na dionici puta između tunela Sozina i tunela učestvovala su tri putnička automobila i jedan kamion.

Prema nezvaničnim informacijama, najprije je došlo do sudara dva putnička automobila, opela astra, u kojem je bio Radunović, i golfa III, u kojem se nalazio Raičević. Opel i golf su se kretali iz pravca Bara prema Podgorici.

U susret im je, iz pravca Podgorice prema tunelu Sozina, dolazio kamion sa prikolicom registarskih oznaka AS122BG, koji se kretao svojom trakom.

U tom trenutku, iz pravca tunela Sozina naišao je džip hyundai i sudario se sa opelom i golfom. Džip i golf su se, prema informacijama podgoričkih “Vijesti”, potom sudarili sa kamionom.

Na licu mjesta su izašle ekipe policije, vatrogasci i hitna pomoć. Na lice mjesta je izašao i zamjenik osnovnog tužioca u Baru Radovan Đurišić sa službenicima barske policije.

Saobraćaj na putnom pravcu Bar-Podgorica je, nakon višesatne pauze, ponovo uspostavljen oko 21 sat.Sozinenesreca2

Sozinenesreca3(Doznajemo.com/Vijesti.me)

kristijan-golubovic-sa-zenomNovinari Kurira zatekli su Kristijana Golubovića dok se svađao sa ženom zbog Balerine! Priznao da je cijelu noć plakao i molio suprugu Ivanu da ga ne ostavi!

Povezani sadržaj:

DA LI JE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ODMAH OTIŠAO ŽENI NAKON IZBACIVANJA IZ RIJALITIJA? Odgovor je ne

Nekadašnji žestoki momak za Kurir je ispričao da je jedva ubijedio ženu da nije vodio ljubav s Jelenom Milošević Balerinom. Ona je u to povjerovala, ali ne i da nije zaljubljen u tu bivšu učesnicu “Farme”!

– I dalje peglam situaciju s Ivanom! Preksinoć je bilo strašno, oboje smo plakali. Ma idi! Te Stanija, te Balerina, te Biljana (Lukan, njegova prijateljica)… Zamjerala mi je sve, ali ja sam joj rekao da sam za potrebe šoua svašta radio. Ona zna da sam ja lutka i da je nikad ne bih prevario! Nema od toga ništa! Koja Stanija, koja Balerina?! Pa mene startuje 10.000 riba dnevno. Kad bi se nervirala za svaku i slabila ovoliko, umrla bi za mjesec dana. U mom duhu je da se s djevojkama slobodnije ponašam. Znam da nije u redu jer sam oženjen, promijenio sam se poslije 46 godina života. Ivana zna moju narav i ubijedio sam je da nisam imao se*s sa Balerinom, ali ipak misli da sam se zaljubio u nju – priznaje Kristijan.

Kad je doznala da se poslije Farme najprije vidio s Balerinom, pao joj je mrak na oči.

– Taman kad mi je rekla da je među nama sve u redu, pročitala je da j***m Balerinu. Zar to da se sad piše i priča kad se mirim sa ženom?! Pitao sam je: “Gdje sam sad?” Ona mi odgovori da sam kod kuće… Anđeo moj! Pitala me ko su one djevojke sa Farme. Ubjeđivao sam je: “One postoje, ali ja sam kod tebe i djeteta. Da sam s njima i da mi nije stalo do tebe, rekao bih ti – zaljubio sam se kao degen na Farmi i zbogom, doviđenja! Da sam te prevario, priznao bih iako znam da tu nema oprosta. To ne mogu da ti kažem jer to nije istina! Što bih dolazio kući da peglam stvar?! Neću biftek kod kuće da mijenjam za neke kobasice i pljeskavice na ulici! – prepričava Kristijan svađu sa suprugom.

U razgovoru je nagovijestio da planira da proširi porodicu.

– Hoću da dobijem sina, kao i da otaljam ovaj dug prema državi. Na Farmi sam bio da zaradim novac, koji sam poklonio kćerki za stan u Kraljevu. To mi je bio cilj, a ujedno i da pokažem ljudima kakav sam u duši – završava Golubović.

(Doznajemo.com/Kurir.rs)